Balázs Valéria Anamé – Karmakiller

//Balázs Valéria Anamé – Karmakiller

Balázs Valéria Anamé – Karmakiller

A kétezres évek Vörös Oroszlánja.

Ezzel a felütéssel promótálja a Bioenergetic kiadó Balázs Valéria Anamé könyvét. Nocsak – mondtam magamban – ez azért elég merész kijelentés bárkitől is. Már csak azért is izgatottan vettem kézbe a tiszteletpéldányt, mert Szepes Mária műve igen nagy hatást gyakorolt rám anno és sokat segített önismereti túrámban.

Ami elsőre feltűnt, hogy ez a kiadvány jóval vékonyabb, mint a Vörös Oroszlán. Ez persze gyanakvást ébresztett bennem, hogy is lehetne ez akkor olyan hatású könyv. Az első oldal elolvasása után megértettem. Szívem hevesen kezdett verni az együttérzéstől  és rögtön rántott magával a könyv sodra, amiből csak az álom tudott “felébreszteni”. Lényeg a lényeg három éjjel olvastam el ezt a magával ragadó életuta(ka)t és nagyon tetszett. Anamé nagyon világosan ábrázolja, miként kapcsolódnak egymáshoz az előző életeink történései, szereplői. Mindezt felfűzi arra az általa képviselt tudásra, hogy minden élettörténés a csakrarendszerünk energiaállapotának függvénye.

A legnagyobb különbség a Vörös Oroszlán és e könyv közt az volt számomra, hogy míg az előbbi részletesen bontja ki a különböző életek cselekményeit, addig itt a megfigyelő szemszögébe helyezkedve a különböző életek történései kivonatolva vannak leírva, azzal a céllal, hogy figyelmünk a kapcsolódások okságára terelődjön. Egyszerűen, logikusan, ítélkezés nélkül, szeretettel vonja le Anamé a következtetéseket, hogy miképp és miért történtek vele különböző életeinek különböző vagy épp nagyonis hasonló cselekményei.

Miért pont olyan a sorsod, amilyen?  Egy olyan igaz történet, ami sokkal durvább és izgalmasabb, mint amit a hollywoodi forgatókönyvírók kitalálhatnának. Felfedi azt is, hogy miért és milyen előzmények szőtték meg ezt a sorsot életeken át. Garantáltan máshogy nézel majd az életedre!

A hangoskönyvet felolvasta: Bognár Anna
A felvételt készítette Szentmihályi Gábor, a Michel-Sound Stúdióban. www.michelsound.hu

2019-02-18T22:53:54+00:00 2015. október 19.|Producer|