Húsz év vállalkozói lét után döntöttem úgy, hogy felhagyok zeneipari tevékenységemmel és életidőmet, energiámat, tapasztalatomat és tudásomat mások szolgálatára fordítom. 2008-ban egy vékonybélműtét során változott meg velem a világ és életszemléletem. Erről ebben a beszélgetésben számolok be részletesen: 

Azóta folyamatosan képzem magam, fejlesztem önismeretemet és általa világismeretemet. Az elmúlt években jártasságot szereztem a természetgyógyászat területén. Bionergetikusi és fülakupunktúrás addiktológusi szakvizsgát tettem, majd megszereztem a természetgyógyász működési engedélyt is. 

Ezt követően a Biologika és az Új Germán Medicína világában mélyedtem el, mely teljeskörűen térképezte fel a szervi elváltozások lelki konfliktus okrendszerét. 

Életmódváltoztatási tanácsadóvá és coach-csá is “tanultam” magam, hogy terápiás módszerekként a nézőpont- és életmódbéli változtatások széles tárházát megismerjem. Külön kedvenc terápiás eszközöm az aromaterápia, melynek keretében a tüneteket illóolajak segítségével segítek tompítani.

Kirándulást tettem az ezotéria világába is, a numerológia (névelemzés) és tarot kártyák összefüggésrendszereivel is megismerkedtem.

Jelenleg mentálhigiénés segítőnek tanulok a Károli Gáspár Református egyetemen.