NÉVELEMZÉS

GONDOLTAD VOLNA, HOGY EGY NÉV ALAPJÁN  KEREK SZEMÉLYISÉG PROFILT LEHET ALKOTNI BÁRKIRŐL, ÍGY RÓLAD IS? NEM? DE : ) 

Mi a névelemzés?

Egy több ezer éves, összefüggéseken alapuló módszer, amellyel rólad is pontos személyiségprofilt lehet készíteni.

Bár a közhiedelem másképp véli tudni, én azt vallom, hogy mindnyájan egy meghatározott életcéllal születünk meg, születünk le. E célunk beteljesítése érdekében olyan szülőpárost választunk, akik életfeladatunk megoldásában a leginkább tudnak segíteni. Hogy mindez kerek legyen, szüleink pont olyan nevet adnak nekünk, amelyik tartalmazza azokat a minőségeket, amikben előnyeink, potenciáljaink vannak, és nem tartalmazza azokat a betűket, melyek megoldandó feladatainkat hordozzák.

Az emberi név betűi hangok, a hangok frekvenciák, a frekvenciák rezgések, a rezgések pedig energiák. A számok pedig mint szimbólumok, megfeleltethetők magatartásmintáknak, tulajdonságoknak, hajlamoknak. Minden betűkből és számokból álló adathalmaz egy-egy energiamintázat.

A név betűinek elemzésével hozzáférést kapunk mind a karakterológiához, mint a tipológiához, így képet alkothatunk az élet-tervről, mind lelki, mind anyagi, mind egészségügyi, vonatkozásban (pszichográfia=lélekrajz, lélekterv). A meglévő betűk a hozzáféréseket mutatják meg, a hiányzók pedig a potenciálokhoz való hozzáférések hiányát, a szűk keresztmetszetet, életfeladatot.  

A névelemzés nem determinál, sokkal inkább térképként, útitervként érdemes rá tekinteni, hiszen a feladataink megoldása által fejlődhetünk utunkon. 

A rendszer, amit Pitagorasz tanított
berczesadam.hu - numerológia- névelemzés - pitagorasz

Objektív

Az elemzés során a Pitagorasz által összeállított mátrixot használom, amely a személy ismerete nélkül, csupán a név alapján is pontos leírást tud adni az illető karakteréről és életfeladatairól.

berczesadam.hu - numerológia- névelemzés - a név mint élet-terv - hozzáférések

Perspektivikus

Feltérképezhetővé válik a névben rejlő karakterológia, tipológia: az élet teljes spektrumát felöleli, a magánélettől kezdve a testi egészségen át a megfelelő szakmáig .

berczesadam.hu - numerológia- névelemzés - a név mint élet-terv - összefüggések

Preventív

Az összefüggéseken alapuló világlátás alapján működő elemzés rámutat a visszatérő mintákra és hibákra, ezáltal segít abban, hogy ne kövessük el őket újra és újra.

berczesadam.hu - numerológia- névelemzés - a név mint élet-terv - feltérképezés

Orientációs

Útmutatást ad az egyén tervezett életútjáról, ami segítheti a továbbtanulást, a pályaválasztást vagy akár a szabadidős tevékenység kiválasztását is.

Magam is megdöbbentem, Ádám milyen pontos jellemzést tudott adni rólam. Egyrészt amiket magamról már megtanultam, azokat visszahallottam tőle, de más nézőpontból, ami további elgondolkodtatásra késztetett. Ádám abban is tudott segíteni, hogy a "gyengeségeimet" miképpen, milyen módszerekkel tudom ellensúlyozni. A segítség pont időben jött, további lökést adott nekem a megfelelő irányba az életemben.

 

István

(szervezetfejlesztő)

Ezekkel a témákkal kereshetsz engem

Névelemzés személyes üzleti párkapcsolati tanácsadás Bérczes Ádám

Személyes életút elemzés, orintáció

Ez a típusú elemzés az egyéni életutad feltérképezésére irányul, célja, hogy megtaláld azokat a tevékenységeket, lehetőségeket, amelyekben valóban kiteljesedhetsz és szabadon kifejezheted önMAGad.

Névelemzés személyes üzleti párkapcsolati tanácsadás Bérczes Ádám

Párkapcsolati elemzés, szinasztria

Két név – két rezgés, de vajon mi történik, ha együtt rezegtek? A szinasztrikus elemzés segítséget adhat a párválasztásban vagy a meglévő párkapcsolatod magasabb szintre emelésében. 

Névelemzés személyes üzleti párkapcsolati tanácsadás Bérczes Ádám

Születendő gyermek nevének kiválasztása

A gyermeked számára kiválaszott névvel segítheted őt a számára szükséges potenciálok megszerzésében, és tisztán láthatod előre, mely területeken jelennek meg életfeladatai és lesz szüksége támogatásodra.

Névelemzés személyes üzleti párkapcsolati tanácsadás Bérczes Ádám

HR-esek számára toborzás támogatása

A névelemzés objektivitása hozzájárulhat a megfelelő jelölt kiválasztásához, hiszen azonnal feltérképezhetők a jelentkező erősségei és a potenciális „veszélyforrások” is.

Bérczes Ádám - névelemzés - Cégnév, márkanév, logó kiválasztása

Cégnév, márkanév, logó kiválasztása

Az ikonikus márkanevek mind hordozzák magukban azt az energiát, amely sikeressé tette őket. Programozd sikerre a márkádat! (figyelem: az erős márkanév nem helyettesíti a befektetett munkát! 🙂 )

Névelemzés személyes üzleti párkapcsolati tanácsadás Bérczes Ádám ajándék

Névre szóló ajándék

Névelemzés szolgáltatásomat ajándékba is megveheted. 

Ebben az esetben az elemzés írásban készül el és egy PDF formátumban küldöm meg, amelyet nyomtatott vagy digitális formában adhatsz át az ajándékozottnak. 

Ajánlom születésnapra, névnapra, évfordulóra, karácsonyra, kibékülésre:)

(igény esetén mintát küldök, hogy el tudd képzelni, hogy is néz ki)

Így kapod meg az elemzésedet

Szóbeli átadás

Az elemzésedet személyesen vagy online videóhívás keretében adom át. A hívást rögzítheted, illetve az átadást követően elküldöm a szöveges elemzést is PDF formátumban. Így bármikor visszakeresheted és felhasználhatod azt az önismereti utad során.

60-120 perc

Az átadás időtartama legkevesebb egy, maximum 2 óra. A beszélgetés könnyed, kötetlen formájú, nem konfrontatív és közben felteheted a kapcsolódó kérdéseidet is. 

Megoldókulcs

Az átadás során javaslatot teszek arra, hogy hogyan alkalmazhatod sikeresen a mindennapi életedben az elemzést és hogyan aknázhatod ki a benne rejlő potenciált. Hiszen az elemzés célja nem csak a megismerés, hanem a fejlődés és változtatás.

szolgáltatási feltételek és árak

A névelemzés ára

14 900 Ft  / elemzés

(+ ÁFA)

Fizetési ütemezés:

50%-ot kérek előlegként, megrendeléskor, az elemzendő név megadásakor átutalni a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra, vagy paypal account-ra. A második 50%-ot a megbeszélt időpont napjáig kérem átutalni, vagy személyes találkozó esetén készpénzben átadni.

Az elemzendő név formátuma

Abban a formában add meg, ahogyan használod, ahogyan bemutatkozol, azaz, ahogyan napi szinten rezgeted, rezeg.

Amennyiben nem magyar a neved, úgy add meg, ahogyan írod – ezt is figyelembe veszem. 

Ha művésznevet, becenevet használsz a mindennapokban a neved részeként, azt is add hozzá.

Átadás

Az elemzés szóban történik, személyesen, vagy videokonferencia hívással (skype). Időtartama 60-120 perc kötetlenül.

A vásárlástól számított egy héten belül  e-mailben egyeztetünk időpontot a személyes vagy videóhívásos átadásra.

A névelemzés anyagát a kliens rögzítheti, illetve részére az írásos anyagot a beszélgetést követően megküldöm.

lépj velem kap-csolatba!