A név, mint élet-terv

Gondoltad volna, hogy a neved alapján egy kerek személyiség profilt lehet alkotni bárkiről, így Rólad is? Nem? De. 🙂

Bár a közhiedelem másképp véli tudni, én azt vallom, hogy mindnyájan egy meghatározott életcéllal születünk meg, születünk le. E célunk beteljesítése érdekében olyan szülőpárost választunk, akik életfeladatunk megoldásában a leginkább tudnak segíteni. (Sajna ez a segítség általában fájdalmak és szenvedések formájában érkezik, hiszen ezeken keresztül tudunk igazán fejlődni.)

Hogy mindez kerek legyen, szüleink pont olyan nevet adnak nekünk, amelyik tartalmazza azokat a minőségeket, amikben előnyeink, potenciáljaink vannak és nem tartalmazza azokat a betűket, melyek megoldandó feladatainkat hordozzák.

Minden névnek jelentése van, de nem csak minden névnek, hanem a nevet alkotó betűknek is önálló jelentése van. Az emberi név betűi hangok, a hangok frekvenciák, rezgések így energiák, azaz minden betűből és számból álló adat az energiák mintázata, halmaza.

Ha nem hiszed, gyere és próbáld ki!

Névelemzés – Numerológia – Pszichográfia

Pitagoraszi rendszer

A vizsgált vezetéknév és keresztnév betűit behelyettesítjük egy, Pitagorász által ránk hagyott úgy nevezett mátrixba, amelyben 1-től 9-ig szerepelnek az egyjegyű számok. Minden számhoz 3 betű tartozik, kivéve a 9-est, amihez csak 2.

Feltérképezés

Feltérképezhetővé válik a névben rejlő karakterológia, tipológia, azaz képet alkothatunk az élet-tervről, mind lelki, mind anyagi, mind egészségügyi, vonatkozásban (pszichográfia=lélekrajz, lélekterv).

Összefüggések

Az összefüggéseken alapuló világlátás alapján a számok, mint szimbolumok (jelentés, melléállítás, egyezés) megfeleltethetőek magatartásmintáknak, tulajdonságoknak, hajlamoknak.

Hozzáférések

A számok, a karakterben, profilban lévő potenciál hozzáféréseket jelzik.

A névben rejlő számok hiánya pedig a potenciálokhoz való hozzáférések hiányát, szűk keresztmetszetet, feladatot jelölnek.

A névelemzés alkalmazási lehetőségei

Orientációs elemzés - gyerekeknek, felnőtteknek

Egy ilyen célú elemzés segíthet dönteni a gyerek továbbtanulásában, pályaválasztásában. Útmutatást ad az elemzett személy tervezett életútjáról.

Cégnév, brand, céges-logo

Egy tudatos névválasztással hatékonyan lehet befolyásolni bármely cég működését. A szimbolumok ismerete pedig segíthet a vállalkozáshoz leginkább passzoló logo megalkotásában..

HR / Állásinterjúk

HR-es kollegáknak, fejvadászoknak is hatékonyan segíthet a célszemélyek névelemzése, hogy az adott pozicíót az arra legrátermettebb személy tölthesse be.

Szinasztrikus elemzés

Az összehasonlító névelemzés segíthet az elemzettek közötti viszony hatékonyságán. Párkapcsolati felek, szülő-gyerek, gyerek-pedagógus, alkalmazott-munkáltató, tulajdonos társak és bármilyen más viszonyban.

A névelemzés szolgáltatás ára

19 500 Ft (15 000 Ft + Áfa) / alkalom

Az elemzés szóban történik, személyesen, vagy videokonferencia hívással (skype). Időtartama 60-120 perc kötetlenül. A névelemzés anyagát a kliens rögzítheti, illetve részére az írásos anyagot a beszélgetést követően megküldöm.

Fizetési ütemezés:

50%-ot kérek előlegként, megrendeléskor, az elemzendő név megadásakor átutalni a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra, vagy paypal account-ra. A második 50%-ot a megbeszélt időpont napjáig kérem átutalni, vagy személyes találkozó esetén készpénzben átadni.

Többet szeretnél tudni?

Lépj velem kapcsolatba!