CHATCOACHING

A chatcoaching lényege, hogy a résztvevők egy írásos csetfelületen végzik a coaching folyamatot az általuk előre egyeztetett időpontban és arra alkalmas csetfelületen.

Az ötlet

A chatcoaching elindításának ötletét az a tapasztalatom szülte, hogy rájöttem, évek óta csinálom ezt. Barátaimmal, ismerőseimmel – amikor megkeresnek a messengeren és valamilyen segítséget kérnek – gyakran akár egy órás csetelésbe is belekeveredünk.  A legtöbben azzal zárják ezeket a csevegéseket, hogy de jó volt mindazt leírni és mennyire segített ez nekik. Nekem is jó érzés, hogy egy-egy jól irányzott kérdéssel milyen hatékonyan tudok segíteni.

A chatcoaching előnyei
chatcoaching-arc-nelkul-berczes-adam

praktikus

Tapasztalatom szerint, akinek segítségre van szüksége, nehezen kér segítséget. Mai társadalmunk egyik fő üzenete, hogy “csináld magad”. Ezért is nehéz elismerni és felismerni, amikor “egyedül nem megy”. Ez esetben praktikusabb egy “arctalan” segítővel felvenni a kapcsolatot, mint elmenni egy első személyes találkozóra egy vadidegennel. Különösen világjárvány idején…khm.
chatcoaching-pontossag-berczes-adam

precíz

A chatcoaching másik előnye, hogy az ügyfélnek nehezebb pontatlannak lennie magával és a coach-csal szemben. A kommunikációs felület sarkallja arra, hogy pontosan fogalmazzon. Aligha fogja leírni, hogy „háát, izé, nem is tudom”. Tehát a chatcoaching eszközével pontosabban és akár gyorsabban is haladhat az illető önmaga felé. No himihumi:)
chatcoaching-visszaolvashato-berczes-adam

maradandó

A szó elszáll az írás marad”.  Chatcoaching esetén bármikor vissza tudod olvasni, lementheted és ki is printelheted írásainkat. Az elménkből, tudatunkból a szemünk elé kerülnek a megfogalmazott a érzelmeink, gondolataink. Céljaink az írásos megfogalmazás – formába öntés – által máris megindultak a megvalósulás irányába.
chatcoaching-nulladik-lepcso-berczes-adam

biztonságos

A chatcoaching csupán az önismereti folyamat első, vagy nulladik lépcsője lehet. Pontos kérdésekkel és tükör tartásával útjára lehet indítani a coacholt ügyfelet. A chatcoaching mindazonáltal nem helyettesítheti a személyes kapcsolódást és önismereti terápiákat. Egy biztonságo első lépés az önismereti úton.Vagy instant segítségforrás “vészhelyzetben”.

Magam is megdöbbentem, Ádám milyen pontos jellemzést tudott adni rólam. Egyrészt amiket magamról már megtanultam, azokat visszahallottam tőle, de más nézőpontból, ami további elgondolkodtatásra késztetett. Ádám abban is tudott segíteni, hogy a "gyengeségeimet" miképpen, milyen módszerekkel tudom ellensúlyozni. A segítség pont időben jött, további lökést adott nekem a megfelelő irányba az életemben.

 

István

(szervezetfejlesztő)

tudnivalók

Választható platform

Alapvetően a facebook messenger felületet használom erre a célra. Ha Neked nincs, vagy nem szereted ezt az alkalmazást, akkor végezhetjük a csetet Google Hangouts-on, Viberen, Whatsappon, Skype-on vagy Telegramon is.

Napszaktól függő ár

A chatcoaching szolgáltatásra reggel 9 órától este 22 óráig bármikorra foglalhatsz időpontot. Délelőtt kedvezményesebb áron, esti időszakban magasabb áron állok rendelkezésedre.

Választható időtartam

A chatcoaching alkalmak hosszát Te választod meg. A hatékony együttműködés érdekében alkalmanként minimum 20 perc, maximum 90 perc a foglalható időtartam a beszélgetésekre. 

szolgáltatási feltételek és árak

A chatcoaching szolgáltatás ára
A chatcoaching szolgáltatásom ára napszaktól függően változik: 
9.00-12.00-ig bruttó 100 Ft / perc. 
12.00-18.00-ig bruttó 150 Ft / perc
18.00-22.00-ig bruttó 200 Ft / perc
 
Minimum csetelési időtartam 20 perc. Maximális csetelési időtartam 90 perc. 
 
A fizetés a cseteléseinket követően történik Paypalon, Revoluton, Barionon vagy banki átutaláson keresztül. 
 
Ha mindez felkeltette érdeklődésedet, és úgy érzed, Neked szól ez a lehetőség, lépj velem kapcsolatba és próbáld ki velem a chatcoachingot egy ingyenes 20 perces online csevej keretében!
Lemondási feltételek

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major

lépj velem kap-csolatba!