ARTIST COACHING

A művészet a legtisztább értelemben vett tanítás.

– Julius Andan

A technológiai környezet változása és az önismeret lehetővé teszi, hogy a művészek önkifejezése és anyagi biztonsága együttesen váljon valóra.

Meggyőződésem, hogy az önmagukat ismerő és önmagukat menedzselni tudó művész-embereké a jövő.

légy önmagad menedzsere

Ha itt jársz, akkor minden bizonnyal zenész vagy. Énekes, előadóművész, színész, zenész dj, akinek vágya az, hogy a művészetéből tartsa fenn magát.

Talán már bele is kóstoltál a sikerbe, a népszerűségbe. Lehet, hogy már vannak értékes alkotásaid, amikért elismert a környezeted. Most mégis megtorpantál. A kezdeti felszabadító alkotást követően valahogy elfogyott az ihleted, vagy akár a mondanivalód. Vagy csak úgy érzed, nem tudsz érvényesülni, mert elkeveredtél a jogi, üzleti világ útvesztőjében, és amúgy sem vagy az a könyöklős fajta. És igazából fogalmad sincs, merre tovább, hogyan tovább.

Az is lehet, hogy épp csak most szeretnél elindulni a művészek, művészetek útján. Érzed, tudod, hogy van benned tehetség. Valami mozgat belül. Tudod, hogy alkotnod kell. De ha arra gondolsz, hogy nem elég létrehoznod azt a valamit, de menedzselned, értékesítened, reklámoznod is kell, akkor összeszorul a gyomrod.

Megrettensz az olyan szavaktól, mint jogszabály, törvény, NAV, Artisjus, média, marketing, terjesztés, online hirdetés, stb. Tartasz attól, hogy nem vagy képes a saját művész-karriered felépítésére, menedzselésére, hogy nem jutsz el elég emberhez?

Zeneipari alapismeretek - ingyenes videotanfolyam

A videótanfolyam során megérted, hogyan működik egy zenész vállalkozóként a jelenlegi média-piaci és jogi környezetben; és hogy az önismeret hogyan segít a hiteles arculat és kommunikáció kialakításában. 

Magam is megdöbbentem, Ádám milyen pontos jellemzést tudott adni rólam. Egyrészt amiket magamról már megtanultam, azokat visszahallottam tőle, de más nézőpontból, ami további elgondolkodtatásra késztetett. Ádám abban is tudott segíteni, hogy a "gyengeségeimet" miképpen, milyen módszerekkel tudom ellensúlyozni. A segítség pont időben jött, további lökést adott nekem a megfelelő irányba az életemben.

 

István

(szervezetfejlesztő)

Rólam

Közel 20 éven át a szórakoztatóipar aktiv háttérmunkása voltam lemezkiadóként,  menedzserként.

Kiadványokat hoztam létre, fellépéseket szerveztem, jogkezeltem, licenszeltem, producerkedtem, sajtókommunikáltam. 

Mindeközben napi és személyes kapcsolatban voltam számtalan művésszel és számtalan nehézségükkel. 

Tudom, hogy üzenetük egyedi, és néha milyen nehéz azt megfogalmazni, vagy eljuttatni a közönséghez. Tudom azt is, hogy milyen az alkotói válság, és hogyan lehet azon tudatosan átlendülni. 

Pályafutásom kezdetétől tudom, hogy dolgom van a zenével. Korábban azt gondoltam, a zeneipar az utam. Ipar. Hosszú kacskaringókon keresztül jutottam el arra a következtetésre, hogy van alternatívája a zeneiparnak, amelynek kulcsa a művész irányította közvetlen kapcsolat közte és közönsége közt, akár kommunikációról, marketingről vagy értékesítésről legyen szó. Sőt, mindezek a lehetőségek rendelkezésre állnak nemcsak a zenében, hanem bármely művészeti ágban tevékenykedő ember számára.

30Y, Andrewboy, Anna and the Barbies, Anima Sound System, Bárány Attila, Bársony Bálint, ByeAlex, Compact Disco, DJ Lauer, DJ Jován, DJ Junior, DJ Newl, Dopeman, Éliás Jr., Fábián Juli, Hamvai PG, Intimtorna Illegál, Irigy Hónaljmirigy, Judie Jay, Karányi, Kállay Saunders, Kowalsky, Maszkura és a Tücsökraj, Laár András, Magashegyi Underground, Muzzaik, Muzikfabrik, Náksi vs Brunner, Ocho Macho, Odett, Rúzsa Magdi, Spigiboy, Sterbinszky, Sziámi, Tankcsapda, Vad Fruttik, Yonderboi, Zagar, Zoohacker.

Alcazar, Alice Deejay, Antoine Clamaran, Armin van Buuren, ATB, Axwell, Bob Sinclar, Boy George, Brooklyn Bounce, Carl Cox, Cascada, Chris Fortier, Coolio, Danny Rampling, Danny Tenaglia, Danzel, Dave Seaman, David Guetta, David Morales, Deep Dish, DJ Sammy, Dr. Alban, Dr. Kucho, Dr.Motte, Freemasons, French Affair, Funkerman, Gio Bacio, Global Deejays, Groove Coverage, Inna, James Zabiela, Jan Wayne, Jerry Ropero, Junior Jack, Kate Ryan, LTJ Bukem, Master Blaster, Michael Gray, Michel de Hey, Milk and Sugar, Panjabi MC, Pulsedriver, Robbie Rivera, Roger Sanchez, Roisin Murphy, Royal Gigolos, Salome De Bahia, Satoshi Tomiie, Seamus Haji, Soundlovers, Tiesto, Tiga, Timo Maas, Tomcraft, Tom Novy, Vengaboys.

szolgáltatásaim
szemelyes-tanacsadas-artist-coaching-berczesadamhu-w

Személyes tanácsadás

Amennyiben személyes tanácsadásra van szükséged, jelentkezz be személyes (vagy skype) konzultációra. Ezesetben az éppen számodra fontos ügyekben tudok segíteni. 

zenesz-muvesz-workshop-artist-coaching-berczesadamhu-w

ZenÉszKépző workshop

Az érdeklődéshez igazodva szívesen szervezek kiscsoportos foglalkozásokat. Ezeken gyakorlati példák segítségével megyünk végig a legfontosabb feladatokon, melyekkel zenészként találkozni fogsz. 

Biográfiát és sajtóközleményeket írunk, műbejelentőket, adatlapokat, lemez- és koncertköltségvetést készítünk, elmerülünk a közösségi felületek használatában, felismerjük a saját honlap, címlista és hírlevélküldő rendszer fontosságát, megismerkedünk a pályázati világgal, és a legjellemzőbb szerződéstipusokkal, stb.
eloadasok-motivacios-beszedek-artist-coaching-berczesadamhu-w

Előadások, motivációs beszédek

Amennyiben úgy érzed az itt leírtak és a videotanfolyamban elhangzottak arra inspirálnak, hogy személyesen vegyek részt valamilyen kapcsolódó eseményeden, hívj meg bátran! Szívesen kiélem exhibicionizmusomat 🙂 

szolgáltatási feltételek és árak

Az Artist Coaching szolgáltatás ára

14.900 HUF + ÁFA / 60 perc

 

A célmeghatározó első találkozó díja 10.000 Ft + ÁFA.

Együttműködési feltételek

Ahhoz, hogy sikeresen tudjunk együttműködni, szükséges, hogy az alábbiakkal azonosulni tudj:

  • Akarsz változ(tat)ni magadon, élethelyzeteden.
  • Fejlődni szeretnél, készen állsz tanulni.
  • Kész vagy ezek érdekében erőfeszítéseket tenni.
  • Felismerted, hogy az életedért felelős vagy, Te vagy a felelős.
Lemondási feltételek

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major

lépj velem kap-csolatba!