ÜZLETI TANÁCSADÁS

INKÁBB HASZNÁLNÁM A „PROBLÉMA-MEGOLDÓ” ELNEVEZÉST, DE AZT WINSTON WOLF MÁR STOPPOLTA…

Mit takar az üzleti tanácsadás?

Leginkább a Business Coaching-ot. Viszont ma már mindenki coach, ezért kicsit kínos ez az elnevezés.

Sokkal inkább használnám a “probléma-megoldó” elnevezést, de azt egyrészt Winston Wolf már stoppolta, a Ponyvaregényben, másrészt a feladatokat nem én fogom megoldani, hanem Te, én csak segítek, a hogyan? felismerésében.

Szóval mi az, amit én csinálok tanácsadás során? Asszem leginkább elgondolkodtatlak, és segítek megtanulni újra szárnyalni, hogy gond-olkodás helyett el-KÉP-zeld a jövődet. Jellemzően a szakmai jövődet, vállalkozásod jövőjét, vagy személyes karrieredet. Legyen az reklámügynökség, asztalosműhely, zenei karrier, gyógyító praxis, jógaoktatás, nyelvtanítás, biogazdálkodás…bármi.

Hogy miért van erre szükség? Szerintem azért, mert a legtöbben elfelejtettük használni KÉPzelő erőnket. A mindennapok taposómalma automata droidokká alakított, és elvesztünk a sárgacsekk-termelj-fogyassz Bermuda háromszögben.

KÉP-zeld el a jövődet
berczesadam.hu - üzleti tanácsadás - külső nézőpont

Külső nézőpont

Beszélgetéseink során behozok olyan külső nézőpontokat a nehézségeid (elakadásod, problémád) megoldásához, melyek számodra csak azért nem egyértelműek, mert belülről éled meg a szituációt.

berczesadam.hu - üzleti tanácsadás - pontos cél

Pontos cél

Ha nincs cél, nincs hova menni,az ember céltalanná válik:) Tapasztalatom szerint a legfőbb gondot a pontos cél meghatározás hiánya okozza. Ez a cél nem csak marketing cél, hanem konkrét számszaki cél is, pl. mennyi bevételt szeretnél elérni havonta?”

berczesadam.hu - üzleti tanácsadás - költségfigyelés

Költségfigyelés

A célodat saját havi költségeid alapján tudod belőni. Ezért először is szemügyre vesszük a költségeidet, és azok szükségszerűségét. Racionalizálunk. Ezután határozzuk meg a  számodra ideális havi bevételt.

berczesadam.hu - üzleti tanácsadás - üzleti terv készítés

Üzleti terv

Ha az első két tételt már pontosan látjuk, akkor pedig üzleti tervet készítünk, célunk eléréshez. Ha van cél, de nincs utiterv, akkor nem tudjuk, hogyan érjük el (mint a google mapsen). Amikor először kellett üzleti tervet készítenem, majdnem összekullantottam magam, aztán láttam, hogy csak a négy alapműveletet szükséges hozzá. Szóval nyugi, nem nehéz.

Magam is megdöbbentem, Ádám milyen pontos jellemzést tudott adni rólam. Egyrészt amiket magamról már megtanultam, azokat visszahallottam tőle, de más nézőpontból, ami további elgondolkodtatásra késztetett. Ádám abban is tudott segíteni, hogy a "gyengeségeimet" miképpen, milyen módszerekkel tudom ellensúlyozni. A segítség pont időben jött, további lökést adott nekem a megfelelő irányba az életemben.

 

István

(szervezetfejlesztő)

Az üzleti tanácsadás folyamata

Személyes találkozók

A tanácsadások személyesen vagy videókonferencia-hívás keretében, illetve chat-coaching formában zajlanak, alkalmanként maximum 90 perc időtartamban.

A célod meghatározásától

Az üzleti tanácsadás első találkozója során abban segítek, hogy megfogalmazd azt a célt, amelynek elérése érdekében a továbbiakban dolgozni fogunk.

A célod teljesüléséig

A konzultációs folyamat során annyiszor találkozunk, amennyiszer szükséges számodra ahhoz, hogy a célodat elértnek, és/vagy az oda vezető utat megtervezettnek tekintsd.

szolgáltatási feltételek és árak

Az üzleti tanácsadás ára

19.900 HUF + ÁFA / óra

A célmeghatározó első találkozó díja 10.000 Ft + ÁFA.
Lemondási feltételek

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major

lépj velem kap-csolatba!