Coaching - Üzleti tanácsadás

Inkább használnám a “probléma-megoldó” elnevezést, de azt Winston Wolf már stoppolta…

Mit takar az üzleti tanácsadás? Leginkább a Business Coaching-ot. Viszont ma már mindenki coach, ezért kicsit kínos ez az elnevezés.

Sokkal inkább használnám a “probléma-megoldó” elnevezést, de azt egyrészt Winston Wolf már stoppolta, a Ponyvaregényben, másrészt a feladatokat nem én fogom megoldani, hanem Te, én csak segítek, a hogyan? felismerésében.

Szóval mi az, amit én csinálok tanácsadás során? Asszem leginkább elgondolkodtatlak, és segítek megtanulni újra szárnyalni, hogy gond-olkodás helyett el-KÉP-zeld a jövődet. Jellemzően a szakmai jövődet, vállalkozásod jövőjét, vagy személyes karrieredet. Legyen az reklámügynökség, asztalosműhely, zenei karrier, gyógyító praxis, jógaoktatás, nyelvtanítás, biogazdálkodás…bármi.

Hogy miért van erre szükség? Szerintem azért, mert a legtöbben elfelejtettük használni KÉPzelő erőnket. A mindennapok taposómalma automata droidokká alakított, és elvesztünk a sárgacsekk-termelj-fogyassz Bermuda háromszögben.

KÉP-zeld el a jövődet

Külső nézőpont

Beszélgetéseink során behozok olyan külső nézőpontokat a nehézségeid (elakadásod, problémád) megoldásához, melyek számodra csak azért nem egyértelműek, mert belülről éled meg a szituációt.

Pontos cél

Tapasztalatom szerint a legfőbb gondot a pontos cél meghatározás hiánya okozza. Ez a cél nem csak marketing cél, hanem konkrét számszaki cél: mennyi bevételt szeretnél elérni havonta? Konkrétabban mennyi pénzre van szükséged per hó?

Költségfigyelés

A célodat saját havi költségeid alapján tudod belőni. Ezért először is szemügyre vesszük a költségeidet, és azok szükségszerűségét. Racionalizálunk. Ezután pedig belövünk egy számodra ideális havi bevételt.

Üzleti terv

Ha az első három megvan, akkor pedig üzleti tervet készítünk. Amikor először kellett üzleti tervet készítenem, majdnem összekullantottam magam, aztán láttam, hogy csak a négy alapműveletet végezzük el. Szóval nyugi, nem nehéz.

A Coaching – Üzleti Tanácsadás szolgáltatás ára

15000 HUF + ÁFA / 60 perc (7500 HUF +ÁFA / megkezdett 30 perc)

Ennek a szolgáltatásnak nincs előre meghatározott óraszáma. Az első találkozón a kliens megfogalmazza a célját. Találkozásaink addig tartanak, míg a célját elértnek nem tekinti. A találkozók alkalmanként legfeljebb két óráig tartanak. A tanácsadás / coaching szóban történik, személyesen, vagy videokonferencia hívással (skype). 

A célmeghatározó első találkozó díja 10000 Ft +ÁFA.

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major

többet szeretnél tudni?

Lépj velem kapcsolatba!