FÜLAKUPUNKTÚRA

NAGY ELŐNYE, HOGY AZONNALI SEGÍTSÉGET NYÚJT; ÉS NEM KELL HINNI BENNE, AKKOR IS HAT : )

A FÜLAKUPUNKTÚRA SEGÍT LEJÖNNI A FÜGGŐSÉGEKRŐL

A fülakupunktúra egyik izgalmas területe az addiktológia, ugyanis a fülakupunktúra alkalmas a függőségek, szenvedélybetegségek megszüntetésére is. Segítségével le lehet szokni a cigarettáról, alkoholról, antidepresszánsokról, kávéról és egyéb szerekről.

Az akudetox elnevezés az akupunktúrás detoxikálás (méregtelenítés) kifejezések összevonása. Segítségével csökkenthetők, illetve megszüntethetők az elvonási tünetek, az anyag-éhség, a sóvárgás. Az akudetox kezelés feszültségoldó és nyugtató hatású. Minden szer-függőségben szenvedőre jótékonyan hat. Nemcsak a detoxikálás terén, hanem a kliens pszichés gyógyulásában is kedvező eredményeket lehet vele elérni.

Nagy előnye, hogy azonnali segítséget nyújt, és nem kell hinni benne, akkor is hat:). Már az első alkalom is nyugtató hatású, helyreállítja a vegetatív egyensúlyt. Nincsenek negatív mellékhatásai, az egész szervezetre kiegyensúlyozó hatása van. Az akudetox hatására a klienseknél :

  • csökken a nyugtalanság, a stressz, a szer-éhség, a sóvárgás, a megvonási tünetek; 
  • megszűnnek az alvászavarok, javul az étvágy; 
  • tisztul az értelem és a gondolkodás; 
  • nő a motiváció, a kliensek célokat fedeznek fel maguk számára.

Az akudetox felfedezése Dr. Wen kínai sebész nevéhez fűzödik, aki a 60-as években azt tapasztalta, hogy drogos betegeknél – műtét előtti érzéstelenítésként alkalmazott – fülakupunktúra “mellékhatásaként” detoxikáló hatás is érvényesült.

hatékony lehet számodra az alábbi függőségek esetén
berczesadam.hu - függőség kezelése - fülakupunktúra - dohányzás

dohányzás

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet a méregtelenítő és idegrendszeri pontok stimulálása által  a dohányzásról való leszokásban

berczesadam.hu - függőség kezelése fülakupunktúra - alkohol

alkohol – drogok

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet a méregtelenítő és idegrendszeri pontok stimulálása által az alkoholról és a különböző kábítószerekről való leszokásban.

berczesadam.hu - függőség kezelése fülakupunktúra - evéskényszer

evészavarok

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet a méregtelenítő és idegrendszeri pontok stimulálása által  a fogyókúrák esetén, illetve az evéskényszerről való leszokásban.

berczesadam.hu - függőség kezelése - fülakupunktúra - drogok, gyógyszerek

antidepresszánsok

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet az  idegrendszeri pontok stimulálása által a különböző antidepresszánsokról való leszokásban, a szorongás megszüntetésében.

TUDNIVALÓK A FÜLAKUPUNKTÚRÁS KEZELÉSRŐL

Személyes konzultáció

A fülakupunktúrás terápiát minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, melynek során megismerjük egymást és átbeszéljük, hogy miben kérsz segítséget tőlem. A konzultáció végén eldöntheted, hogy elköteleződsz-e a terápia iránt. 

Személyre szabott terápia

A találkozók  személyre szabottak, számuk 6 hét alatt 6, illetve 24 alkalom, intenzitástól függően. A kezelések során egyszer használatos vagy pedig tartós tűvel szúrok (mely a következő kezelésig a füledben marad).

NADA protokoll

A kezelés során az ún. NADA protokollt folytatjuk, melynek keretében a három méregtelenítő szerv (tüdő, máj, vese), és a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer fülön található reflexpontjait stimuláljuk.

(mellék)-HAT-ások

A terápia során alkalomról alkalomra csökken a szorongás, a stressz, a szer-éhség. A szervezet vegetatív egyensúlya helyreáll. A pszichés gyógyulás folyamán tisztul az értelem, új célok és motivációk alakulnak ki. 

Figyelem! A fülakupunktúra önmagában nem csodaszer. A sikeres terápiához szükség van a kliens kitartására, motiváltságára és változtatni akarására.

szolgáltatási feltételek és árak

Terápia tartós tűvel - 6 hét

89 900 HUF + ÁFA / 6 hetes terápia (6 alkalom)

A terápia során hetente egyszer találkozunk egy órára. Ekkor egyszer használatos  tűvel szúrunk a találkozó elején, majd a találkozó végén azt tartós tűre cseréljük, mely bent marad a következő hétig a kliens fülében.

A terápiát  megelőzi egy személyes beszélgetés, melynek díja 10.000 Ft +ÁFA. Amennyiben a kliens elköteleződik a terápia iránt, úgy ezt a tételt beszámítjuk a teljes terápia díjába. Amennyiben a kliens mégsem vesz részt a terápián, úgy csak ezt az összeget fizeti ki.

Terápia egyszer használatos tűvel - 6 hét

119 900 HUF+ÁFA / 6 hetes terápia (24 alkalom)

E terápia során egyszer használatos tűt használunk csak, de nagyobb intenzitással. Az első két hétben minden nap szúrunk, a következő két hétben hetente háromszor szúrunk, az utolsó két hétben hetente kétszer szúrunk.
A találkozók időtartama 30-45 perc.

A terápiát  megelőzi egy személyes beszélgetés, melynek díja 10.000 Ft +ÁFA. Amennyiben a kliens elköteleződik a terápia iránt, úgy ezt a tételt beszámítjuk a teljes terápia díjába. Amennyiben a kliens mégsem vesz részt a terápián, úgy csak ezt az összeget fizeti ki.

Fizetési ütemezés

50%-ot kérek előlegként, az első találkozó végén. A második 50%-ot a negyedik (ill. tizenharmadik találkozó végén kérem.)

Lemondási feltételek

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major.

lépj velem kap-csolatba!