fülakupunktúra

Nagy előnye, hogy azonnali segítséget nyújt, és nem kell hinni benne, akkor is hat 🙂

A fülakupunktúra egyik izgalmas területe az addiktológia, ugyanis a fülakupunktúra alkalmas a függőségek, szenvedélybetegségek megszüntetésére is. Segítségével le lehet szokni a cigarettáról, alkoholról, antidepresszánsokról, kávéról és egyéb szerekről.
Az akudetox elnevezés az akupunktúrás detoxikálás (méregtelenítés) kifejezések összevonása. Segítségével csökkenthetők, illetve megszüntethetők az elvonási tünetek, az anyag-éhség, a sóvárgás. Az akudetox kezelés feszültségoldó és nyugtató hatású. Minden szer-függőségben szenvedőre jótékonyan hat. Nemcsak a detoxikálás terén, hanem a kliens pszichés gyógyulásában is kedvező eredményeket lehet vele elérni.
Nagy előnye, hogy azonnali segítséget nyújt, és nem kell hinni benne, akkor is hat:). Már az első alkalom is nyugtató hatású, helyreállítja a vegetatív egyensúlyt. Nincsenek mellékhatásai, az egész szervezetre kiegyensúlyozó hatása van. Az akudetox hatására a klienseknél csökken a nyugtalanság, a stressz, a szer-éhség, a sóvárgás, a megvonási tünetek. Megszűnnek az alvászavarok, javul az étvágy. Tisztul az értelem és a gondolkodás. Nő a motiváció, a kliensek célokat fedeznek fel maguk számára.

Az akudetox felfedezése Dr.Wen kínai sebész nevéhez fűzödik, aki a 60-as években azt tapasztalta, hogy drogos betegeknél – műtét előtti érzéstelenítésként alkalmazott – fülakupunktúra “mellékhatásaként” detoxikáló hatás is érvényesült.

A fülakupunktúra segít leszokni

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet a méregtelenítő és idegrendszeri pontok stimulálása által  a dohányzásról való leszokásban

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet a méregtelenítő és idegrendszeri pontok stimulálása által az alkoholról és a különböző kábítószerekről való leszokásban.

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet a méregtelenítő és idegrendszeri pontok stimulálása által  a fogyókúrák esetén, illetve az evéskényszerről való leszokásban.

A fülakupunktúra hatékony segítség lehet az  idegrendszeri pontok stimulálása által a különböző antidepresszánsokról való leszokásban, a szorongás megszüntetésében.

FIGYELEM! A fülakupunktúra önmagában nem csodaszer. A sikeres terápiához, szükség van a kliens kitartására, motiváltságára és változtatni akarására. 

A fülakupunktúrás addiktológia szolgáltatás ára

Terápia tartós tűvel – 90 000 HUF + ÁFA / 6 hetes terápia (6 alkalom)

A terápia során hetente egyszer találkozunk egy órára. Ekkor egyszer használatos  tűvel szúrunk a találkozó elején, majd a találkozó végén azt tartós tűre cseréljük, mely bent marad a következő hétig a kliens fülében.

Terápia egyszer használatos tűvel – 120 000 HUF+ÁFA / 6 hetes terápia (24 alkalom)

E terápia során egyszer használatos tűt használunk csak, de nagyobb intenzitással. Az első két hétben minden nap szúrunk, a következő két hétben hetente háromszor szúrunk, az utolsó két hétben hetente kétszer szúrunk. A találkozók időtartama 30-45 perc.

Mindkét esetben a terápiát  megelőzi egy személyes beszélgetés, melynek díja 10000 Ft +ÁFA. Amennyiben a kliens elköteleződik a terápia iránt, úgy ezt a tételt beszámítjuk a teljes terápia díjába. Amennyiben a kliens mégsem vesz részt a terápián, úgy csak ezt az összeget fizeti ki

Fizetési ütemezés:

50%-ot kérek előlegként, az első találkozó végén. A második 50%-ot a negyedik (ill. tizenharmadik találkozó végén kérem.)

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major.

Többet szeretnél tudni?

Lépj velem kapcsolatba!