BIOLOGIKA – TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT

A BETEGSÉG MEGOLDÁSA A MEGÉRTÉSBEN VAN. SEGÍTEK FELTÁRNI A BETEGSÉGET KIVÁLTÓ LELKI OKOT. SEGÍTEK NEKED, HOGY  BEINDÍTSD SZERVEZETED ÖNGYÓGYÍTÓ MECHANIZMUSÁT.

biologika header bérczes ádám tanácsadás berczesadamhu

Mi a Biologika?

A Biologika Dr. Ryke Geerd Hamer (1935-2017) német orvos által feltárt ún. Germán Új Medicina tudományosan igazolható ismereteire épül, annak egy továbbfejlesztett, korszerűsített adaptációja, mely Barnai Roberto nevéhez fűződik.

“Hamer doktor felfedezte, hogy minden megbetegedés egy súlyos érzelmi megrázkódtatással indul be,olyan élménysokkal, mely váratlanul, meglepetésszerűen éri az embert. A váratlan sokkélmény pillanatában a konfliktus egy előre meghatározott helyen csapódik be az agyban, és ún. léziót(szinapszis-leválást) okoz.
Ha a konfliktus “eléggé” súlyos, a lézió (Hameri Góc) egy koponya CT felvételen céltáblaszerű, éles határvonalú gyűrűk formájában jelenik meg. Az agysejtek melyeket a becsapódás ér, elektronikus impulzust és biokémiai jelzéseket adnak a hozzájuk tartozó szervi sejteknek, mely dagatnövekedést, szövetcsökkenést vagy funkciókimaradást okoz. Hogy éppen mit, az attól függ, hogy melyik agyi részben van a becsapódás középpontja… Dr.Hamer felfedezéseit elnevezte “Az Új Orvostudomány öt biológiai természettörvényének.”

(forrás: Barnai Roberto – Szervatlasz / www.biologika.hu / www.szervatlasz.hu)

Az öt természeti törvény
1. A Rák Vastörvénye

Minden ún. megbetegedés elindítója egy konkrét feltételeknek megfelelő érzelmi megrázkódtatás.

A.: az érzelmi megrázkódtatás egy váratlan, komolynak érzett, drámaian és elszigetelten megélt, elfogadhatatlannak és átmenetileg megoldhatatlannak tűnő konfiktusélmény-sokkal, egyidejűleg mindhárom szinten (tüneteket kiváltva) – a lélekben, az agyban, és a(z érintett agyi vezérlőközpont által vezérelt) szerven

B.: a biológiai konfliktus érzelmi tartalma a sokk pillanatában meghatározza: a konfliktus agyi becsapódási helyét (Hameri góc) és a rákos vagy rákkal egyenértékű elváltozás ún. “megbetegedés” szervi elhelyezkedését.
 
C.: A “megbetegedés” avagy Értelmes Biológiai Különprogram mind a három szinten (a lélekben, az agybanés a szerven) SZINKRONBAN fut le, a három szint folyamatai egyszerre, azonos ütemben zajlanak.
2. A két szakasz törvénye

Minden természetes elváltozás (megbetegedés) két szakaszból áll, ha sor kerül a biológiai (sokk okozta) konfliktus feloldására.Az ún. hideg szakasz a Konfliktus Aktív szakasz, az ún. meleg szakasz a Konfliktus-Megoldás utáni szakasz. Ez utóbbi szakasz szintén két szakaszból áll, melyet egy ún. epileptokrízis - a Konfliktus Aktív szakasz tüneteinek gyorsított lefutása - választ ketté.

3. A rákos és rákkal egyenértékű megbetegedések ontogenetikus (csíralemez központú) rendszere

Minden fejlődéstörténeti fokozatnak külön vezérlőközpontja van az agyban. Az emberi test minden sejtje, az összes szervünk e három csíralemezből fejlődnek ki, és a származásuk határozza meg az alapvető működésüket és lehetséges elváltozásaikat.

4. A mikroorganizmusok csíralemezközpontú rendszere

A kétszakaszúság természet törvényét figyelembe véve megállapítható, hogy a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, vírusok) kivétel nélkül, CSAK és KIZÁRÓLAG a Konfliktus Megoldás Utáni szakaszában aktívak, mutatnak bárminemű szövetátalakító tevékenységet. Az agyunk vezérli őket.

5. A megértés törvénye

A kétszakaszos megbetegedésnek értelme, célja és rendeltetése van, alkalmazkodás egy adott konfliktus helyzethez. Az összes elváltozás, ami nem mérgezés, baleset, sugárzás és kifejlődési rendellenesség következtében alakul ki, a lélek hatására jön létre. Az elváltozás biológiai szempontból értelmes és szükségszerű, mert az egyén érzelmi kilengését kiváltó konfliktusa egy ideig megoldhatatlan.

(forrás: Barnai Roberto – Szervatlasz / www.biologika.hu / www.szervatlasz.hu)

Magam is megdöbbentem, Ádám milyen pontos jellemzést tudott adni rólam. Egyrészt amiket magamról már megtanultam, azokat visszahallottam tőle, de más nézőpontból, ami további elgondolkodtatásra késztetett. Ádám abban is tudott segíteni, hogy a "gyengeségeimet" miképpen, milyen módszerekkel tudom ellensúlyozni. A segítség pont időben jött, további lökést adott nekem a megfelelő irányba az életemben.

 

István

(szervezetfejlesztő)

A kezelés menete

Állapotfelmérés

Elmondásod alapján feltérképezzük testi, lelki tüneteidet.

Megértés

Őszinte, bizalmas beszélgetés keretében feltérképezzük a lelki konfliktust, mely kiválthatta “betegségedet”.

Fájdalomcsillapítás

Szelíd gyógymódok – gyógynövények, teák, illóolajok, fülakupunktúra, bioenergetika, masszázs – igénybevételével csökkentjük fájdalmadat.

rólam

2008-ban egy Crohn betegség okán kialakult vékonybél műtétet követően fordult meg a világlátásom. Ezt követően elkezdtem kutatni betegségem okát. Így jutottam el olyan alapvető kérdésekhez is, mint, hogy miért születtem meg, mi az élet(em)célja. Ebbéli szellemi utazásaim során kerültem kapcsolatba az egész-ség holisztikus megközelítésével, mely a test-lélek-szellem hármasságát veszi alapul. Jelenleg tünetmentesen, gyógyszermentesen élem aktív, sportos életemet.

2016-ban sikeres természetgyógyász vizsgát tettem, majd bioenergetikusi, életmódváltoztatási tanácsadói és fülaukupunktúrás addiktológusi szakképesítést szereztem. Praktizálni nem kezdtem, mert valami még hiányzott: egy egzakt tudás, mely a betegségek kiváltó okainak rendszerét tárja fel. Hiszen természetgyógyászként is “csupán” szelíd tüneti kezeléseket tanultunk.

2019-ben Biologika konzulensi képzésen vettem részt, ekkor éreztem úgy, hogy megtaláltam, a hiányzó láncszemet. Vallom, hogy minden betegség lelki eredetű és, ha tudatossá válunk annak kiváltó okára, akkor tudjuk megkezdeni az érdemi gyógyulást.

szolgáltatási feltételek és árak

A Biologika konzultáció ára

14 900 HUF +ÁFA / alkalom

A konzultációk hossza alkalmanként 2 óra, élő, személyes találkozás, illetve igény esetén vidaochat formátumban.
Lemondási feltételek

Fontos! Mivel életidőnk – a hírek szerint – a földi létben véges, ezért becsüljük meg sajátunkat és egymásét is. Ezért kérem az alábbi szabály elfogadását, betartását:

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 24 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 50%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kliens kötelezi magát, hogy amennyiben a találkozót annak kezdő időpontjától számított 12 órán belül lemondja, úgy a részvételi díj 100%-át részemre átutalja, vagy a következő találkozón személyesen átadja.

Kivétel: vis major.

lépj velem kap-csolatba!