A CLS Music hanglemezkiadó egyik tulajdonosaként és ügyvezetőjeként 2013-ban létrehoztam egy új, 100%-ban saját tulajdonú médiavállalkozást, Egység Média néven.

Az Egység Média egy tartalomelőállító és -értékesítő cég, melyben tartalmat gyártok, népszerűsítek és értékesítek fizikai és digitális formában, elsődlegesen saját felületekre és youtube csatornáimra, illetve a hagyományos médiában történő bemutatásra:

A tartalmak formátumai:

Audio tartalmak:

zenei hangfelvételek, hangoskönyvek, ismeretterjesztő előadások hanganyagai. A hagyományos kiadói tevékenység mellett, fordítva egyet a zene kiadás megszokott menetén, ezúttal a közlésre szánt információkhoz keresem az arra nyitott, azokkal egyetértő művészeket és műveiket, melyeket velük egyetértésben és együttműködésben promótálok és gondozok. A művészek építése helyett mostantól projekt alapú együttműködésekre fordítom a figyelmemet.

Video tartalmak:

riportfilmeket, dokumentum-, ismeretterjesztő filmeket,  videoklipeket készítek nekem hiteles tudással bíró emberekkel, mely filmeket a művészekhez és zenéikhez hasonlóan népszerűsítek és velük megegyezésben terjesztek, és értékesítek is.

Szöveges tartalmak:

könyvek, ismeretterjesztő, kultúrális, irodalmi művek. Weboldalak és blogoldalak. (berczesadam.hu, egysegmedia.hu,  igod.hu, tudatbazis.hu, tvhelyett.hu)

A népszerűsítés felületei:

A kiadóhoz tartozó Youtube csatornáim

A TVhelyett.hu oldalon. Mi a tv helyett?

A Tudatbázis weboldalon és facebook oldalán. Mi a Tudatbázis?

Hagyományos média promóció keretében. (TV, rádió, sajtó,online)

Célom a tartalmakkal

Célom, hogy elősegítsem a tartalmak fogyasztóinak tudatosodását. Ezáltal hozzájárulhassak egy tudatosabb világ létrejöttéhez.

Köszönöm a figyelmedet!

www.egysegmedia.hu