Ádám

Egység Média

A CLS Music hanglemezkiadó egyik tulajdonosaként és ügyvezetőjeként 2013-ban létrehoztam egy új, küldetésemet támogató médiavállalkozást, Egység Média néven.

Az Egység Média egy tartalomelőállító és -értékesítő cég, melyben gyártok, népszerűsítek és értékesítek – fizikai és digitális formában – tartalmakat, elsődlegesen a TVhelyett.hu oldalon és youtube csatornámon, illetve a hagyományos médiában történő bemutatásra:

A tartalmak formái:

Audio tartalmak: zenei hangfelvételek, hangoskönyvek, ismeretterjesztő előadások hanganyagai. Fordítva egyet a zene kiadás megszokott menetén, ezúttal a közlésre szánt információkhoz keresem az arra nyitott, azokkal egyetértő művészeket és műveiket, melyeket velük egyetértésben és együttműködésben promótálunk és gondozunk.

Video tartalmak: riportfilmeket, dokumentum-, ismeretterjesztő filmeket,  videoklipeket készítek a nekem hiteles tudással bíró emberekkel, akiket a művészekhez és zenéikhez hasonlóan népszerűsítünk és velük megegyezésben terjesztünk, és értékesítünk is.

Szöveges tartalmak: könyvek, ismeretterjesztő, kultúrális, irodalmi művek.

Weboldalak és blogoldalak. (alaphonlap.hu, berczesadam.hu, igod.hu, tudatbazis.hu, tvhelyett.hu)

Szoftverek és mobil alkalmazások, azaz ismeretterjesztő, kultúrális és egyéb mobilalkalmazások, szoftverek. (iGod iPhone-on és Androidon)

Tartalmaim népszerűsítése:

Elsődlegesen a TVhelyett.hu oldalon történik. Ez egy napi frissítésű új generációs vizuális felület, melyen szubjektív videóválogatásokat láthatsz érdekességekkel, aktuális történésekkel, zenékkel, humorral, a társadalommal és a tudatossággal a fókuszban. Célunk vele, hogy alternatívát kínáljunk a tévézésre, értéket adjunk ennek az időtöltésnek és növeljük a nézőben a pozitív érzéseket.

Tartalmaimat a youtube csatornámra töltöm fel, mely Magyarország top 10 youtube csatornáinak egyike. Youtube-ra feltöltött videoimat játszási listákba szerkesztve a tvhelyett.hu oldalon mutatom be.

Célom a tartalmaimmal, hogy alábbi projektjeimet népszerűítsem, elősegítsem értékesítésüket:

» 4D Zóna – 4D Szabadegyetem 

www.4dzona.hu nem egy hely, hanem egy tudatállapot. Ide a 4DZóna szabadegyetem segítségével lehet eljutni. A szabadegyetem alapítója Puszta Csaba, aki tréningjei során tényleges eszközt adott kezembe: “Felismeréseid okán új terek nyílnak előtted, új erők ébrednek benned. Olyan eszközhöz jutsz, mellyel kikerülsz nemkívánatos élethelyzeteid körforgásából, és melyeket elkerülhetetlenül használni fogsz további életedben.” A 4D Zóna elvei alapján szervezem együttműködéseimet. Ennek köszönhetően a versengő, idegen viszonyokon  alapuló viselkedést magunk mögött hagyva átlépünk az ismerősségre építő együttműködések világába. Ezért látogatom a 4D Szabadegyetem tréningjeit, és népszerűsítem is, hogy minél többen vehessünk részt ebben az önmegismerési és együttműködési kalandban. Csabával az itt található videók által Ti is megismerkedhettek.

» Alaphonlap 

Ez a fejlesztés Rasta barátomnak köszönhető. Az alaphonlap egy olyan wordpress “téma”, ami önismereti útmutatásokkal és technikai segítségekkel van teletűzdelve. Ennek az eszköznek a segítségével bárki, aki veszi a fáradtságot, fel tudja térképezni Önmagát, az őt mozgató belső erőit és választ tud adni a Ki vagyok én? örök kérdésére. Ezután pedig, alaphonlapja segítségével meg tudja mutatni ezt az Önmagát. És ezt az Önmagát értékesíteni is tudja…itt olvashatsz többet róla.

» iGod 

Egyik talán legizgalmasabb fejlesztésünk Rasta barátommal, az iGod. Ez egy meditáció szinkronizáló alkalmazás, melynek segítségével a világon bárki bárkivel valós, éteri kapcsolatot létesíthet a közös meditáció révén. Szinkronban egymással, akár Bhutánban, akár Zimbabwében, akár Párizsban, vagy Magyarországon él. Mert a mai világban, a ma embere számára talán a legfőbb feladat a saját tudatosságának növelése. És ebben hitünk szerint nagy segítség a meditáció és a meditációk szinkronizálása, az energiák egyidejű, közös áramoltatása…itt többet olvashatsz róla

Köszönöm a figyelmedet, ha Te is kapcsolódnál csak klikkelj ide és küldj egy emailt.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>