You are currently viewing Hallgass a szívedre! Szavazz Magadra!

Hallgass a szívedre! Szavazz Magadra!

Ugye ismerős a cím első mondata? Remélem rövidesen a második mondat is ugyanúgy beég a köztudatba.

Ha valóban a szívedre hallgatsz – feltéve ha hallod a hangját –  akkor és csak akkor választasz valóban! Ami vasárnap lesz, az csak játék (a 2014-es parlamenti választás).

Választhatod, hogy még bent maradsz a versenyzősdi világ verklijében, és vasárnap éppen képviselőkre szavazol, mielőtt hétfőn folytatnád a rendszer fenntartását. Ráadásul olyan embereket bízol meg azzal, hogy a javadat szolgálják, képviseljenek, akikkel még soha nem találkoztál, nem beszéltél. Róluk leginkább hírkészítésből élő emberek által készített hírekből értesültél. Ez alapján döntesz. Szerinted ez frankó viselkedés?

Mielőtt válaszolsz, hallgasd meg ezt a dalt, amit Denizzel és Dannonával, valamint a ManGoRise zenekarral csináltunk Neked!

Választhatod, azt is, hogy a kezedbe veszed életed irányítását. Mert megvalósítható az az élet, amiben nem mások mondják meg neked, hogy mit csinálj és mit nem, hogy, kit-mit szeress vagy sem, hanem Te. Melós, mert ehhez először szembe kell nézned Magaddal, hiszen csak így tudod meg, hogy mit szeretsz és mit nem. De ettől lesz egyszerre baromira izgalmas is!

Ha ezutóbbit választod, a piros pirulát, akkor szóljál. Örömmel állok rendelkezésedre, nem csak én, hanem akik már így döntöttünk, ezt választottuk!

Úgyhogy bátran Szavazz Magadra! Boldog szavazást mindenkinek!