You are currently viewing Én és a természetgyógyászat

Én és a természetgyógyászat

2008-as műtétem és a gyermekeim születése óta különösen fontossá vált számomra az egész-ségem. Ráadásul szellemi kalandozásaim is egyre inkább azt jelezték, hogy nincs egészséges szellem, és lélek egészséges test nélkül. Hiába na, tudtak ezek az ókoriak: ép testben ép lélek. Bár nemrég azt hallottam, hogy eredetileg ez „ép testhez, ép lélek”-ként volt megfogalmazva.

2015 év végén ezért megkezdtem tanulmányaimat e témakörben. Először elvégeztem egy svéd masszőr majd talpreflexológus tanfolyamot. Ezután pedig beiratkoztam az Ezokurzus Természetgyógyász képzésére, melynek nyomán sikerrel levizsgáztam anatómiából és természetgyógyászatból. Ezek az állambácsi erre felhatalmazott szerve az ÁEKK által hitelesített képzések és vizsgák voltak. Viszont csupán úgy nevezett alapmodulok, azaz önmagukban nem adnak praktizálási lehetőséget. Ezért 2017-ben elvégeztem a Fülakupunktúrás addiktológusi valamint a bionergetikus képzést is. Előbbiből sikeresen vizsgáztam 2017 májusában, az utóbbiból 2017 októberében.

Ezen szakirányok mellett elvégeztem még az Életmódváltoztatási tanácsadó képzést is, melynek keretében pszichológiát, az általános mozgás- és masszázsrendszertant tanultam, valamint táplálkozástudományi és fitoterápiás ismereteket szereztem. Ezutóbbi volt a pont az i-re úgy érzem.

Mindezen ismeretekkel és saját tapasztalataimmal szeretném segíteni azokat, akiknek testi, lelki, szellemi elakadásuk van. Lépj velem kapcsolatba!